Blijf op de hoogte van opleidingen en workshops!

Module 1 Beertaster @ the brewery

Een heuse beertaster cursus op 5 unieke bierlocaties gevolgd door een rondleiding door de brouwer.
Ter plaatse krijg je een innovatieve hybride cursus aangeboden door de beste vak experten uit de bierwereld. Al proevend verken je de Belgische bierwereld en zijn stijlen.

Aansluitend gaat de brouwer dieper in op de invloed die fabricatie en grondstoffen hebben op de smaakontwikkeling van zijn bieren.
Label Beertaster

GECERTIFICEERD BAPAS BEERTASTER ©

Verder lezen

Module 2 Beerpairing Master @ the restaurant

Een professionele bierpairing master cursus bestaande uit praktische workshops.
De cursist verwerft diepgaande bierpairing kennis en vaardigheden over de topics: kaas & zuivel, vis & zee, vlees & gevogelte, groenten & fruit en chocolade & dessert.

Al kokend en proevend leer je biercombinaties objectief evalueren, bierpairing wielen maken, bierpaspoorten creëren en onderbouwd bierpairing advies formuleren.

Via de ABC pairing methode ontwikkelt de student bierpairing vaardigheden om zelfstandig top combinaties te ontwikkelen.
Label Beerpairing Master

GECERTIFICEERD BAPAS BEERPAIRING MASTER ©

Verder lezen

Module 3 The Beer Garage @ the company

Dit is de 3de en tevens laatste module van het sommelier traject. Leg je module 3 succesvol af en je behaalde het taster en master certificaat dan ben Belgian Beersommelier.

Je volbrengt de module in de Bapas Beergarage.
In de garage tunen de docenten samen met de cursisten een innovatief concept uit van idee tot een markt klaar concept.
De cursist bouwt zijn eerder verworven expertise verder uit via 5 lessen.

Komen aan bod: sommelier technieken, het business model, de roadmap, biermarketing, de organisatie van evenementen, prijszetting, etc...

De finaliteit van de module bestaat uit een praktische proef naar keuze, waar de cursist zijn skills demonstreert.
Label Beer & Food Expert

GECERTIFICEERD BAPAS EXPERT ©

Verder lezen