Gecertificeerd Beerpairing Master ©


Wil je jouw pairing en Beerpairing skills verder professioneel ontwikkelen?
Wil je weten waarom (bier)pairing combinaties wel of niet werken op dieper niveau?
Wil je hoogstaande en kwalitatieve (bier)pairing belevingen voor klanten organiseren?
Of wil je zelfstandig eigen (bier)pairing creaties ontwikkelen?
Wil je je klanten beter onderbouwd informeren over Beerpairing?

Dan is dit een praktijkgerichte opleiding op je lijf geschreven.

Wat?

Een intensieve Bierpairing Master opleiding, die wordt georganiseerd door de Bapas Beer Academy (BBA). De omvang van het lessenpakket bedraagt 6 lessen van 3.5 u en 24 u begeleid zelfstandig werk.
Wij organiseren deze cursus sporadisch als weekendformule, waar we dezelfde omvang en inhoud behandelen. Klik hieronder om de details te weten te komen van eerstkomende bierpairing master cursus.

Instapcompetenties: Geen

Masterclass Beerpairing weekend Ieper - februari 2023 Alle info

Kostprijs: 699 €

Inclusief: bier, food, 1 jaar software licentie, Elektronische bierkaarten, Elektronische bierkaarten , recepten, presentaties, deelname attest, Beerpairing master certificaat en btw.

Locatie: De cursus wordt op wisselende locaties georganiseerd. Raadpleeg de infofiche hierboven, om te weten waar de volgende cursus zal plaatsvinden. De mogelijkheid bestaat om de cursus op andere locatie te laten plaatsvinden.

Diploma: Bapas Beerpairing Master. Je krijgt steeds een attest van deelname. Cursisten werken nadien thuis hun traject op eigen tempo thuis af.
De cursist behaalt het certificaat als hij een bierpairing masterscore behaalt van 13/20.

B2B – Master beerparing bedrijfstraject – enkel op aanvraag

Prepareer je equipe zodat ze 100 % klaar zijn, om jouw klanten een onvergetelijke gastronomische bierbeleving te geven. Bedrijven, brouwers, bierfirma’s, ... kunnen een gepersonaliseerde bierpairing opleiding intern organiseren.

De cursus is speciaal geschikt voor personeel dat rechtstreeks in contact staat met de klant. We verkennen met hen het gastronomisch potentieel van je biergamma en leren hen hoe ze deze informatie op een positieve manier kunnen gebruiken bij het aantrekken van potentiële klanten.

Een bierpairing opleiding wordt in samenspraak ingepland over 2 sessies van 4 uur. Wij leren de deelnemers in het LMS systeem werken met de ABC bierparing methode, de bierpairing fiches en recepten. Na afloop kunnen de deelnemers zelfstandig bierpairing proeverijen ontwikkelen en organiseren. De cursus is bedoeld om de betrokkenheid van jouw personeel via gastronomisch productinzicht op een ludieke manier te verhogen.

Wij vormen jouw personeelslid om tot een Beerpairing ambassadeur.

Vraag offerte