close
  • Zwart
  • Tripel
  • Lager
  • Roodbruin
  • Spontaan
  • Blond
  • Fruit
  • Tarwe
  • Hop
  • Amber
  • Bruin
  • Zwaar bruin

Krabcocktail met komkommer en tartaarsaus & Sint Idesbald Blond

Krabcocktail met komkommer en tartaarsaus & Sint Idesbald Blond
voor 4 personen
personen
gemakkelijk
niveau
duur

Ingrediënten
Bereiding
Ingrediënten
  1. 400 g krabvlees
  2. 1 komkommer
  3. 200 g tartaarsaus
  4. 1 eetlepel dragonazijn
  5. 1 eetlepel citroensap
  6. 2 eetlepels olijfolie
  7. verse dille voor garnering
  8. zout en peper naar smaak
  9. 4 toast
Bereiding
  1. Snijd de komkommer in dunne plakjes
  2. Meng het krabvlees met de tartaarsaus, dragonazijn, citroensap, olijfolie, zout en peper
  3. Schik de komkommerplakjes in een cirkel op een bord en leg de krabcocktail in het midden
  4. Garneer met verse dille
  5. Serveer met toast en bier. Santé
beerpairing
beerpairing
De zachte, frisse smaken van de krabcocktail passen perfect bij de kruidige en lichtzoete toetsen van Sint Idesbald Blond. De citrusachtige frisheid van het krabgerecht harmoniseert met de citroen- en koriandernoten in het bier, terwijl de lichte romigheid van de tartaarsaus mooi contrasteert met de droge afdronk van het bier.
Reacties:
Alles weten over bier en eten
Bestel hier het bapas boek
Bestel hier het bapas boek
Deel dit recept