Sluiten
Bij Bapas staat het bier centraal en dit in tegenstelling tot het klassieke foodpairen. We analyseren het bier op smaak, aroma en textuur en gaan op zoek naar interessante en dominante smaakcomponenten. We noemen dit de 'flavotypering' van het bier. De flavotypering van het bier wordt gevisualiseerd in de "Beerpairing Fiche" aan de hand van de balansgrafiek en het beerpairing wiel. Deze vormen de basis in onze zoektocht naar bijpassende ingrediënten en gerechten.

Beerpairing fiches

In één oogopslag tonen de beerpairing fiches het flavotype en de pairing mogelijkheden van het bier. Ze ondersteunen je bij het uitproberen van het bier en helpen je de voedingsproducten te ontdekken die goed passen bij het bier.
Passende ingrediënten Aroma Smaak Koolzuur Alcoholvolume Bierkleur Brouwer Subcategorie Categorie Naam
Bier in de kijker

Beweeg met je cursor over de fiche voor extra toelichting.
Download gratis je beerpairing fiche naar keuze (pdf)Bierpaspoorten

Van een selectie bieren werd een heus bierpaspoort ontwikkeld. In het bierpaspoort vind je naast de analyse van je favoriete bier ook extra informatie over de brouwer en een recept ontwikkeld op basis van de beerpairing fiche. De paspoorten zijn behalve een ideale inspiratiebron om zelf gerechten te ontwikkelen ook de ideale gids voor een geslaagde beer & food avond met vrienden.

Doorblader het paspoort (voorbeeld)
Download gratis je bierpaspoort naar keuze (pdf)


Jezelf vervolmaken?

Graag meer weten over beerpairing fiches en paspoorten ?
Neem een kijkje in onze Beerpairing Academy.